• Guido Bosch

Podshoot: Izi Stevens, 'Mens achter de kunst' #1

Bijgewerkt: okt 4

Uit de serie portretten ‘De mens achter de kunst’: Het portret van Izi Stevens. Professioneel danser, Yoga leraar en wereld reiziger. Geniet van 32 foto’s terwijl je luistert naar ‘t verhaal.


We praten over de haat en liefde verhouding tot het dansen. En dat ondanks dat de moderne dans toch de rode draad door haar leven vormt.


We spreken over haar zoektocht naar wat ’t leven nog meer te bieden heeft. Zo kiest ze ervoor om niet op een plaats te zijn. Ze reist tussen verschillende landen en plaatsen en weet er steeds opnieuw haar draai te vinden. Gelijkgestemden komen zo vanzelf op haar pad.


Vrijheid is voor haar belangrijk. Toch is het niet altijd even gemakkelijk. Niet te weten waar je die nacht slaapt of iets te eten hebt laat ze soms over aan het lot. Ze past zich dan ook gemakkelijk aan en heeft een groot vertrouwen in 't goede.


In haar zoektocht staat de mens altijd centraal. Ze bewaakt de grens tussen wat ze krijgt en wat ze terug kan geven. Het liefste geeft ze.


De mens is gecompliceerd in al zijn facetten. Ze zoekt grenzen op om uiteindelijk zichzelf beter te leren kennen. Bewustwording en leven in het nu staan hoog in het vaandel.


Voor hechting heeft ze geen tijd. Al meen ik soms 't gevecht met de dualiteit te bespeuren. Een kenmerk die deze fase met zich meebrengt?


Een bijzonder portret van een bijzondere millennium.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GuidoBosch MindButler Producties ©2006-2020

Podshoot Podcast Fotoshoot

post@guidobosch.com

+31(0)6 34930112 

 

Alle content op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag niet, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden.