• Guido Bosch

Hoogbegaafdheid. Een vloek of een zegen?

De voorbereidingen voor mijn nieuwe podcast zijn in volle gang. In deze serie praat ik met hoogbegaafde volwassenen over hoe het nou is om hoogbegaafd te zijn. Waar liep en loop je tegenaan in je jeugd, studie, relaties en werk of zitten er ook positieve aspecten aan hoogbegaafd zijn. Wanneer ben je nou hoogbegaafd. Wat is het verschil tussen hoogbegaafd en hoog sensitief. Ik praat ook met hulpverleners die zich toegelegd hebben op deze doelgroep. Wanneer heb ik hulp nodig en waar vind ik die? Op dit en meer van dit soort vragen krijg je het antwoord als je luistert naar deze podcast-serie.


Praat mee!


De doelstelling van deze podcast-serie is om hoogbegaafdheid meer onder de aandacht te brengen. Vind jij het fijn om jouw verhaal te delen om zo jezelf en anderen te helpen? Neem dan gerust contact op.


Aanmelding


Stuur een mail naar post@guidobosch.com en vermeld je telefoonnummer. Ik neem binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Wil je alleen informatie per mail, geef dat dan aan. Het telefoongesprek is om nader kennis te maken en om antwoord te geven op al jouw vragen. De afspraak daarna is pas de daadwerkelijke opname in de studio. Tot op het laatst kun je beslissen of je anoniem wilt blijven. Je kunt me ook direct bellen.
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GuidoBosch MindButler Producties ©2006-2020

Podshoot Podcast Fotoshoot

post@guidobosch.com

+31(0)6 34930112 

 

Alle content op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag niet, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden.