Tarieven

Vergoeding

Mijn consulten worden niet vergoed omdat ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars. Daar heb ik bewust voor gekozen. Ik vind het belangrijk dat er keuzevrijheid blijft bestaan betreffende behandelaar, behandeling en behandelduur. Andere voordelen zijn dat het eigen risico niet wordt aangesproken, je privacy is gegarandeerd en anderen hebben geen inzicht in jouw dossier. Daarbij heb je geen verwijzing nodig van de huisarts.

Wellicht zijn er vergoedingen mogelijk via je werkgever, het UWV, letselschadeschade verzekering of belastingdienst. Neem daarvoor contact op met betreffende instanties.

Particulier
  • Intakegesprek individueel (90 min) €135,-

  • Gesprekstherapie individueel (60 min) €90,-

  • Avond tarief (60 min) €115,-*

  • Zakelijk consult, vraag naar offerte.

Alle tarieven behalve het zakelijke tarief, is vrijgesteld van btw.

Voor meer informatie, een kennismakingsgesprek of direct een afspraak maken, kun je me bellen, het formulier invullen of een e-mail sturen. Ik neem binnen twee werkdagen contact op.

Consulten uitsluitend op afspraak.

Contact

761A1612_color.jpg

Bedankt voor je bericht!

"Ik dacht dat 't filosofisch gesprek alleen voor de echte knappe koppen was. Zoveel inzichten in één sessie?!"

"Een hartelijk ontvangst in een prachtige omgeving. Ik voelde me snel op mijn gemak. Hij is doortastend en stelt goede vragen."

"Direct naar de kern. Guido neemt geen blad voor zijn mond en zegt waar het op staat."

"De sessies zijn een ervaring. Ik kan niet zeggen of het enkel gesprekstherapie is of mindfulness. Guido luistert oprecht en heeft respect voor jouw tempo."

"Guido is open waardoor ik zelf ook opende. Hij denkt snel en tien stappen vooruit. Maar het is geen pleisterplakker. Hij liet me zelf nadenken en dat vond ik prettig. Het gaat om jou (mij)."

"In een paar sessies heldere inzichten ontvangen. Niet alleen praktische handvatten waar ik direct mee aan de slag kon maar ook nog eens een geweldige methode om toekomstige hulpvragen zélf aan te pakken. Dankjewel!" 

"Hij spiegelt, stelt (irritante) vragen, is confronterend en wat hebben we ondanks alles vreselijk gelachen."

"Er is maar één weg. En die is naar binnen. Thanks buddy for joining me on this life changing path!"