August 8, 2023

Gevangen innerlijk kind

Projecten

Wil Peerboom


Een aantal jaren geleden ontmoette ik Wil via facebook. Hij trok al een tijdje mijn aandacht. Wil is namelijk niet iets maar Wil doet. Wil is geen schrijver, hij schrijft. Wil is geen fotograaf, hij fotografeert, wil is geen filosoof, hij filosofeert ... Wil is vooral een creatieve duizendpoot die doet wat er in hem opkomt.


Bij Wil op bezoek is als een klein feestje; hij zorgt voor de koffie, ik voor het lekkers en wij voor 'n goed gesprek. Zodra ik zijn kop zie wanneer hij de deur opent dan verschijnt er al een glimlach op mijn gezicht.


Bij Wil ga je niet op bezoek om over het weer te praten. Praten met Wil gaat diep. Hij stelt vragen die je aan 't denken zetten en inzichten geven. En als je denkt dat 't gesprek te zwaar wordt dan lig je 'n moment later weer in 'n deuk van het lachen.

Een tijd geleden wist ik Wil zover te krijgen om voor me te poseren. De uitdaging was om het gevangen innerlijk kind te portretteren. Volgens mij is dat gelukt. Het zijn prachtige portretten geworden die ik bewerkte met 't 'Dragan-effect'.


Om mijn dankbaarheid te tonen heb ik een foto afgedrukt met mijn Canon pro-1000 printer op hoogwaardig A2 Hahnemuehle papier. Hij is er nog steeds blij mee.

Guido Bosch fotografie en coaching
Guido Bosch fotografie en coaching
Guido Bosch fotografie en coaching
Guido Bosch fotografie en coaching