August 15, 2023

Ork, ork, ork ...

Projecten

Ork, ork, ork, soep eet je met ...


In dit geval met je handen. In deze shoot zette ik Pauline op de pot in een hotelkamer en liet haar soep eten met haar handen. Het duurde even maar na een tijdje ging ze helemaal los. De koude soep zat echt overal! Zelfs tussen haar tenen. Maar wat hebben we een lol gehad.


Ik werk graag samen met Pauline. Een aantal jaren geleden reageerde ze op een oproep via facebook waar ik aangaf naar modellen op zoek te zijn voor mijn portfolio. Pauline had destijds wat uitdagingen. Ondertussen kent ze mijn werkwijze. Doordat we vaker samenwerken voelt zij zelf het verschil tussen 'gemaakt' poseren en 'een oprecht kijkje in de ziel'.


De aanleiding van dit portret is zelfhulpboeken. Ja, je leest het goed. Een belangrijke vraag in de filosofie is; hoe moet ik leven? Ondanks alle zelfhulpboeken, ben ik van mening dat het doen, de enige manier is om erachter te komen. En ja, met vallen en opstaan; net zoals toen je klein was en net leerde lopen.


Leven is doen!

Guido Bosch fotografie en coaching
Guido Bosch fotografie en coaching